Meteen naar de inhoud

Over ons

Welkom bij RFB!

Wij heten u van harte welkom op onze website, dé bestemming voor hoogwaardige brandstoffen en expertise voor de racewereld in België. Bij Racing Fuels Belgium delen we uw passie voor snelheid en prestaties. Of u nu een professionele coureur bent of een enthousiaste liefhebber, wij bieden u de brandstoffen en services die nodig zijn om het maximale uit uw racemachine te halen. Wij zijn actief in wereld van racebrandstoffen sinds 1996.

Wij leveren hoogwaardige brandstoffen die specifiek zijn ontwikkeld voor gebruik in zowat alle race-disciplines met verbrandingsmotoren zoals rally, rallycross, autocross, karting , motorcross , circuitraces, jet-ski en truc races.

We hebben gedurende de jaren ervaring opgebouwd in het leveren van brandstoffen die voldoen aan de eisen van professionele racewagens en teams. Dit omvat brandstoffen met specifieke eigenschappen die zorgen voor optimale prestaties, efficiëntie en betrouwbaarheid tijdens races.

Ons assortiment

Wij voorzien in een breed scala aan racebrandstoffen van vooraanstaande merken zoals ELF (Total Energies) en Carless. Deze brandstoffen zijn specifiek ontworpen voor diverse racemotoren, van benzine- tot dieselaandrijving. Naast de levering van hoogwaardige producten bieden wij aanvullende diensten, waaronder advies over de optimale brandstofkeuze voor specifieke raceteams of voertuigen, brandstofanalyse en on-site ondersteuning tijdens races. Ontdek ons aanbod hier.

Safety First

Met de ondersteuning van Race Rescue wordt gezorgd voor een uiterst veilige tankprocedure voor de rallywagens. Veiligheid is van het grootste belang in de rallysport, zowel op de baan als bij tankbeurten. Het waarborgen van een veilige omgeving en procedure bij het tanken draagt bij aan het succesvol en vlot laten verlopen van de rally en draagt bij aan de algemene veiligheid van de deelnemers en het publiek.

We fuel victory

Pure kracht ontmoet precisie: de Porsche 991 GT3 Cup, aangedreven door RFB-brandstof, staat garant voor een ongeëvenaarde race-ervaring. Ontdek de perfecte synergie tussen machine en brandstof, waar snelheid en prestatie samenkomen op het circuit.

Still on the truck. Soon on the track

Bij Racing Fuels Belgium behandelen we elke levering als een kostbaar geschenk. Met toewijding en precisie pakken we elke lading uit de truck, met maar één doel voor ogen: onze klanten voorzien van de hoogste kwaliteit brandstoffen en service.

Rally na rally

Rally na rally, zijn we trots om onze aanwezigheid te vestigen als de betrouwbare partner voor het tanken en bevoorraden van auto’s. Bij Racing Fuels Belgium zijn we erbij op de meest uitdagende rally’s. Onze brandstof drijft de passie en prestaties aan achter het stuur, terwijl ons toegewijde team klaarstaat om de voertuigen te tanken en te voorzien van onze hoogwaardige brandstof. Samen zetten we stappen richting de overwinning op elke rallybaan.